Què és l'EcoEntorn Massaluca?

EcoEntorn Massaluca és el projecte de desenvolupament ecoturístic de l'Ajuntament de la Pobla de Massaluca (Terra Alta), el qual naix amb l'esperit de crear una experiència de descoberta de l'entorn seguint els principis de l'ecoturisme.
Aquesta nova tipologia turística enfoca el turisme des d'una nova vessant que intenta valoritzar la natura i conscienciar l'ecoturista de dur pràctiques sostenibles i respectuoses amb l'entorn. A més, no deixa de banda la vessant social, ja que intenta millorar la qualitat de vida de la població local i en difon els valors culturals i patrimonials.
Així doncs, EcoEntorn Massaluca busca potenciar, rehabilitar i crear nous espais i rutes que guiïn els visitants cap a una aproximació a la cultura, la tradició i, sobretot, a la biodiversitat i el paisatge de la Pobla de Massaluca. L'observació d'aus o Birdwatching, nom amb el que també es coneix aquesta pràctica, és una de les activitats més rellevants que es poden desenvolupar al llarg de les diverses rutes que, de moment, componen aquest projecte.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars